...

Σπασμένη Οθόνη Κινητού; – Έχουμε την Λύση

Σπασμένη Οθόνη Κινητού; – Έχουμε την Λύση

Σπασμένη Οθόνη Κινητού; Έχετε ραγίσει την οθόνη του smartphone σας; Δεν είστε ακριβώς σίγουροι τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια; Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι ωραίο όταν σου σπάει ή ραγίζει η οθόνη του κινητού σου. Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε τι πρέπει να κάνετε εάν τυχαίνει να σπάσετε την οθόνη. Σε κάθε περίπτωση προτείνουμε να επικοινωνήστε μαζί μας για την ασφαλή επισκευή της οθόνης σας του Smartphone ή iphone.

Σπασμένη ή Ραγισμένη Οθόνη Κινητού; – Ποιες οι Επιλογές

 1. Επικοινωνήστε με την εταιρεία που κατασκεύασε το κινητό smartphone, iphone
  Εάν έρθετε σε επαφή με τον κατασκευαστή της συσκευής σας, μπορείτε να λάβετε πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση. Η συζήτηση με έναν εκπρόσωπο της εταιρείας μπορεί απλώς να σας γλιτώσει από το να ξοδέψετε χρήματα για την αντικατάσταση της οθόνης ή της συσκευής σας! Ανάλογα με το μοντέλο, εταιρεία, την εγγύηση και την αιτία της ζημιάς, υπάρχει πιθανότητα να λάβετε επισκευή με έκπτωση ή δωρεάν αντικατάσταση.
 2. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας
  Ακριβώς σε περίπτωση που η ζημιά είναι πιο μεγάλη από όσο φαίνεται, μπορεί να θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων (φωτογραφιών, μουσικής κ.λπ.) που έχετε αποθηκεύσει στο τηλέφωνό σας.

Συνδέστε το κινητό σας στον υπολογιστή, χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB και μεταφέρετε τα αρχεία ώστε να τα έχετε ακόμα σε περίπτωση που κάτι άλλο πάει στραβά με το τηλέφωνό σας. Μπορεί επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής σας σε διακομιστή αποθήκευσης cloud χωρίς να χρειάζεται να τη συνδέσετε στον υπολογιστή σας. Για παράδειγμα, εάν έχετε iPhone, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του τηλεφώνου σας στο iCloud.

 1. Καλύψτε την οθόνη σας με διάφανη ταινία ή προστατευτικό οθόνης
  Εάν δεν μπορείτε να επισκευάσετε αμέσως την σπασμένη οθόνη κινητού, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να το διορθώσετε, ώστε να είναι προσωρινά χρησιμοποιήσιμο. Χρησιμοποιώντας διαφανή ταινία συσκευασίας ή πλαστικό προστατευτικό που έχει φτιαχτεί για το smartphone σας, καλύψτε τη ραγισμένη οθόνη, για να αποτρέψετε επιπλέον ζημιά και να προστατέψετε τα δάχτυλά σας από το σπασμένο γυαλί, εάν εξακολουθείτε να προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας.

Προφανώς, αυτή δεν είναι μια μακροπρόθεσμη λύση, αλλά θα σας βοηθήσει να δουλέψετε μερικές ημέρες ενώ περιμένετε να το διορθώσετε σωστά. Διαθέτουμε εις βάθος γνώση σε επισκευές κινητών, με συνέπεια. Αναλαμβάνουμε την σπασμένη οθόνη κινητού με υπευθυνότητα σε κάθε project.

 1. Αντικαταστήστε την οθόνη του τηλεφώνου μόνοι σας
  Εάν αισθάνεστε αρκετά σίγουροι για την ικανότητά σας να αντικαταστήσετε μόνοι σας την οθόνη στη συσκευή σας, μπορείτε να προσπαθήσετε να βρείτε μια οθόνη αντικατάστασης διαθέσιμη για αγορά στο διαδίκτυο. Εάν μπορείτε να κάνετε την επισκευή μόνοι σας, πιθανότατα θα μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα σε σύγκριση με το πόσο θα κόστιζε η επισκευή του κινητού σας από έναν επαγγελματία. Λάβετε υπόψη ότι η αντικατάστασή από εσάς, μπορεί μερικές φορές να έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση της εγγύησής.
 2. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εξετάσει τους όρους της εγγύησης στη συσκευή σας πριν επιχειρήσετε μια επισκευή μόνοι σας.
 3. Στείλτε το κινητό σας στους ειδικούς του Fixer Lab
  Ένας άλλος τρόπος για να επιδιορθώσετε την σπασμένη οθόνη κινητού, που είναι συνήθως λιγότερο δαπανηρή από το να το παραδώσετε στον κατασκευαστή για επισκευή είναι να το στείλετε στους ειδικούς μας. Διαθέτουμε έμπειρους επαγγελματίες που μπορούν να αντικαταστήσουν τη ραγισμένη οθόνη σας σε πιο προσιτή τιμή με αμεσότητα και υπευθυνότητα.
 4. Αντικαταστήστε την οθόνη σας από επαγγελματίες
  Ακόμα κι αν το κινητό σας δεν είναι πλέον υπό εγγύηση, ο κατασκευαστής της συσκευής σας πιθανότατα έχει μια υπηρεσία όπου μπορείτε να στείλετε το τηλέφωνό σας για να επισκευαστεί και στη συνέχεια να σας αποσταλεί πίσω. Μπορεί ακόμη και να σας δώσουν ένα άλλο τηλέφωνο για να το χρησιμοποιήσετε στο μεταξύ ενώ το δικό σας επισκευάζεται. Το μόνο μειονέκτημα σε αυτό είναι ότι μπορεί να είναι πολύ πιο ακριβό από το να κάνετε μόνοι σας την αντικατάσταση της οθόνης ή να την μεταφέρετε στους ειδικούς του Fixer Lab.
 5. Αγοράστε ένα ανταλλακτικό
  Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, μπορείτε να ανταλλάξετε το κατεστραμμένο smartphone με ένα νέο. Εάν το τηλέφωνό σας ήταν παλαιότερο μοντέλο και δεν μπορείτε να αντικαταστήσετε την οθόνη ή εάν η ζημιά στη συσκευή σας υπερέβη απλώς το σπάσιμο της οθόνης, η απόκτηση ενός νέου κινητού Smartphone, iphone μπορεί να είναι η μόνη σας επιλογή.
 6. Στο Fixer Lab βρίσκουμε λύσεις ακόμα και στο πιο πολύσυνθετο πρόβλημα. Η σπασμένη οθόνη κινητού δεν σημαίνει το τέλος της συσκευής σας.
Ακολουθήστε μας
Παρόμοια Άρθρα
Επικοινωνία
Καλέστε μας Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.