...

Πως να ανακτήσετε διαγραμμένα μηνύματα στο iPhone

Πως να ανακτήσετε διαγραμμένα μηνύματα στο iPhone

Πως να ανακτήσετε διαγραμμένα μηνύματα στο iPhone; Έχετε διαγράψει ποτέ κατά λάθος ένα μήνυμα κειμένου από το iPhone σας και θέλετε να το λάβετε πίσω; Αν ναι, αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Εάν αναρωτηθήκατε ποτέ εάν υπήρχε τρόπος να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα στο iPhone, εάν έχετε διαγράψει κατά λάθος συνομιλίες, θα σας πούμε τι θέλετε να μάθετε σχετικά με την ανάκτηση διαγραμμένων μηνυμάτων κειμένου στο κινητό iPhone σας.

Μπορείτε να ανακτήσετε ένα διαγραμμένο μήνυμα κειμένου στο iPhone;
Μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου. εάν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής σας στο iCloud ή στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να επαναφέρετε τη συσκευή σας με δεδομένα από αυτά τα αποθηκευμένα αντίγραφα ασφαλείας. Πως να ανακτήσετε διαγραμμένα μηνύματα στο iPhone; Πάμε να δούμε παρακάτω.

Μπορείτε επίσης να επαναφέρετε τυχόν μηνύματα που υπήρχαν στο τηλέφωνό σας τη στιγμή της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Δεν είναι δυνατή η επαναφορά μηνυμάτων για τα οποία δεν δημιουργήθηκε αντίγραφο ασφαλείας. Τώρα, ας ξεκινήσουμε να ακολουθούμε τα βήματα για τη διαδικασία ανάκτησης των διαγραμμένων μηνυμάτων κειμένου.

Πριν ξεκινήσετε, θα χρειαστεί να διαγράψετε όλα τα δεδομένα που έχετε αποθηκεύσει αυτήν τη στιγμή στη συσκευή σας. Ελέγξτε αυτήν τη σελίδα στον ιστότοπο της Apple για να μάθετε πώς μπορείτε να το κάνετε σωστά. Αφού το κάνετε αυτό, μπορείτε να προχωρήσετε σε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε τα διαγραμμένα μηνύματά σας.

Βήματα για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα στο iPhone

  1. Εκκινήστε τη συσκευή σας. Αφού διαγράψετε όλα τα δεδομένα στο iPhone, ενεργοποιήστε την ξανά για να ξεκινήσετε την επαναφορά της.
  2. Ξεκινήστε τη διαδικασία ρύθμισης της συσκευής σας. Στη σελίδα “Εφαρμογές και δεδομένα”, επιλέξτε Επαναφορά από το iCloud Backup. Τώρα, ακολουθήστε τα βήματα για να ρυθμίσετε τη συσκευή σας όπως σας αρέσει. Όταν φτάσετε στην οθόνη “Εφαρμογές και δεδομένα”, φροντίστε να επιλέξετε Επαναφορά από το iCloud Backup, ώστε να μπορείτε να φορτώσετε τα δεδομένα (συμπεριλαμβανομένων των διαγραμμένων μηνυμάτων σας) από το αποθηκευμένο αντίγραφο ασφαλείας.
  3. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Apple ID. Για να δείτε τα αντίγραφα ασφαλείας που έχετε αποθηκεύσει με δεδομένα από τη συσκευή σας, θα πρέπει να συνδεθείτε στο Apple ID σας. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής για να συνδεθείτε.
  4. Επιλέξτε το αντίγραφο ασφαλείας στο οποίο θέλετε να επαναφέρετε τη συσκευή σας. Εάν έχετε αποθηκευμένα περισσότερα από ένα αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής σας στο iCloud, θα σας δοθεί η επιλογή να επιλέξετε ποιο από αυτά θέλετε να επαναφέρετε στη συσκευή σας. Επιλέξτε το αντίγραφο ασφαλείας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Να θυμάστε ότι μόνο τα δεδομένα και τα μηνύματα που υπήρχαν στη συσκευή σας τη στιγμή της δημιουργίας αυτού του αντιγράφου ασφαλείας μπορούν να αποκατασταθούν.
  5. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η φόρτωση του αντιγράφου ασφαλείας στη συσκευή σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να περιμένετε να ολοκληρωθεί η φόρτωση των δεδομένων στη συσκευή σας. Η επαναφορά του τηλεφώνου σας από ένα αντίγραφο ασφαλείας μπορεί να διαρκέσει αρκετό χρόνο, οπότε προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί.

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα με την επαναφορά του iPhone σας από ένα αντίγραφο ασφαλείας iCloud, ανατρέξτε σε αυτήν τη σελίδα στον ιστότοπο της Apple για πληροφορίες και συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων. Τώρα που καλύψαμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα, ας δούμε μερικά άλλα πράγματα που μπορεί να θέλετε να έχετε υπόψη σας όταν προσπαθείτε να επαναφέρετε τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου.

Συμβουλές για την ανάκτηση διαγραμμένων μηνυμάτων κειμένου στο iPhone

  1. Ρυθμίστε τη συσκευή σας ώστε να δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας στο iCloud. Εάν θέλετε να μπορείτε να ανακτήσετε τυχόν μηνύματα που μπορεί να καταλήξετε να διαγράψετε κατά λάθος στο μέλλον, θα πρέπει να θυμάστε να δημιουργείτε συχνά αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής σας. Εάν δεν έχετε αποθηκευμένο αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής σας, δεν θα μπορείτε να επαναφέρετε το μήνυμα που καταργήσατε.

Για να αποτρέψετε τέτοιου είδους καταστάσεις και να απαντήσουμε στο ερώτημα πως να ανακτήσετε διαγραμμένα μηνύματα στο iPhone, ρυθμίστε τη συσκευή σας να δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας. Μπορείτε να το κάνετε μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > iCloud > Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Σε αυτήν την οθόνη, σύρετε το διακόπτη από πάνω μέχρι να γίνει πράσινος για να ενεργοποιήσετε την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων στο iCloud. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε πάντα να επαναφέρετε τη συσκευή σας εάν διαγραφούν πράγματα. Ενεργοποιήστε το iCloud backup για τη συσκευή σας

  1. Βεβαιωθείτε ότι τα μηνύματα κειμένου σας δεν έχουν ρυθμιστεί να διαγράφονται αυτόματα. Για να εξοικονομήσετε χώρο αποθήκευσης στο iPhone σας, μπορεί να έχετε αλλάξει τις ρυθμίσεις σας έτσι ώστε η συσκευή σας να αποθηκεύει τα μηνύματά σας μόνο για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ωστόσο, μπορεί να θέλετε να αλλάξετε αυτήν τη ρύθμιση, εάν θέλετε να διευκολύνετε τον εαυτό σας να επαναφέρει ένα μήνυμα ή μια συνομιλία, εάν τύχει να αφαιρέσετε κατά λάθος κάποιο στο μέλλον. Για να αλλάξετε αυτήν τη ρύθμιση, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Μηνύματα > Διατήρηση μηνυμάτων. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε πόσο καιρό θέλετε να αποθηκεύονται τα μηνύματα στη συσκευή σας προτού διαγραφούν.
  2. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ημερομηνίες των αντιγράφων ασφαλείας σας. Όταν επιλέγετε ένα αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής σας από το οποίο θα επαναφέρετε τα δεδομένα και τα μηνύματά σας, βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε ένα που θα περιέχει το μήνυμα. Αυτό μπορεί να μην είναι απαραίτητα το πιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής σας. Προσπαθήστε να θυμηθείτε πότε λάβατε το μήνυμα που θέλετε να ανακτήσετε και επιλέξτε το αντίγραφο ασφαλείας που είναι πιο κοντά σε αυτήν την ημερομηνία.
  3. Να είστε υπομονετικοί όσο τα δεδομένα σας ανακτώνται. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να φορτώσει πλήρως. Η επαναφορά της συσκευής σας από ένα αντίγραφο ασφαλείας iCloud μπορεί να πάρει λίγο χρόνο. Ενδέχεται να διαρκέσει από μερικά λεπτά έως αρκετές ώρες, ανάλογα με την ποσότητα των δεδομένων και το μέγεθος του αρχείου αντιγράφου ασφαλείας. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί όταν περιμένετε να τεθούν ξανά τα δεδομένα και τα μηνύματά σας στο iPhone σας. Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ανάκτηση διαγραμμένων μηνυμάτων κειμένου στο iPhone σας.
Ακολουθήστε μας
Παρόμοια Άρθρα
Επικοινωνία
Καλέστε μας Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.