Επισκευή Κονσόλας Gaming
Console Service

Επιλέξτε κατασκευαστή

Xbox Models

Playstation Models

Nintendo Models

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική και Πανελλαδικά
Για κάθε πρόβλημα στη κονσόλα σας έχουμε την λύση!

Οι τεχνικοί του FixerLab είναι αφοσιωμένοι στην παροχή ταχείας διεκπεραίωσης και προσαρμοσμένων υπηρεσιών επισκευής και αναβάθμισης κονσόλας παιχνιδιών. Η κονσόλα παιχνιδιών σας δεν λειτουργεί σωστά, η κονσόλα σας δεν ενεργοποιείται, η κονσόλα έχει ελαττωματική μονάδα Blu-Ray, ζημιά στη θύρα HDMI, μηνύματα σφάλματος ή Υπερθέρμανση;

Με πολυετή πρακτική εμπειρία στον κλάδο επισκευής κονσόλας, οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να επιδιορθώσουν την κονσόλα σας το συντομότερο δυνατό. Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούμε να επισκευάσουμε την κονσόλα σας πολύ σύντομα.

Οικονομικά μεταφορικά

Το κόστος των μεταφορικών είναι στα 3,5€ για δέματα έως 2 κιλά, με την ACS.

Επισκευή στον χώρο σας

Στο FixerLab παρέχουμε την υπηρεσία “επισκευή στον χώρο σας” και ισχύει μόνο για τον νομό Αττικής.

24ωρη Αποστολή & Παραλαβή

Παρέχουμε την δυνατότητας αποστολής και παραλαβής μέσω των ηλεκτρονικών θυρίδων BoxNow.

Ποιοι είναι οι λόγοι που ξεχωρίζουμε;

Από το κέντρο επισκευής μας , το Fixer Lab παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες διάγνωσης και επισκευής για όλες τις κονσόλες τρέχουσας και προηγούμενης γενιάς, συμπεριλαμβανομένων:

  • Sony: PlayStation, Psp, Ps Vita, PlayStation 2 (PS2), PlayStation 3 (PS3), PlayStation 4 (PS4) και PlayStation 5 (PS5)
  • Microsoft: Xbox, Xbox 360, Xbox One και Xbox Series S, Series X
  • Nintendo: Nintendo Switch, Nintendo Wii-U, Nintendo DS, Nintendo DS Lite, Nintendo DSi, Nintendo Wii, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS, Nintendo 3DS XL

Γιατί να μας επιλέξετε για επισκευή κονσόλας;

Παρέχουμε γρήγορη, εύκολη και οικονομική εξυπηρέτηση, ανταγωνιστικές τιμές και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, έμπειρους τεχνικούς που μπορούν να διαγνώσουν και να διορθώσουν όλες τις βλάβες.

Ενημέρωση και Διαγνωστικά

Θα σας κρατάμε ενήμερους σε κάθε στάδιο της διαδικασίας επισκευής. Μετά τη διαδικασία επισκευής κονσόλας, δοκιμάζουμε συστηματικά ότι λειτουργεί άψογα και επιπλέον όλη η εργασία μας είναι εγγυημένη.

Εγγυημένο Αποτέλεσμα

Οι ειδικοί μας τεχνικοί επισκευής κονσόλας παιχνιδιών μπορούν να επιλύσουν και να διορθώσουν όλα τα σφάλματα όπως Sony PlayStation, Microsoft Xbox και Nintendo. Όλες οι επισκευές γίνονται από καταρτισμένους και έμπειρους μηχανικούς ηλεκτρονικών και δεσμεύονται να παρέχουν άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση πελατών.

Κριτικές Πελατών

Στο FixerLab ενδιαφερόμαστε για κάθε συσκευή σαν να ήταν δική μας. Για εμάς προτεραιότητα είναι ο κάθε πελάτης ξεχωριστά. Στόχος μας είναι να νιώθετε ικανοποιημένοι και ασφαλείς έπειτα  από κάθε επισκευή ή αποτέλεσμα. Για αυτούς λοιπόν τους λόγους και όχι μόνο η γνώμη σας έχει σημασία.
Ευχαριστούμε!

Κώστας Π.
Αιγάλεω
Read More
Το κινητό μου έγινε ξανά σαν καινούριο. Ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί και μου το ανέστησαν μέσα σε 1 ημέρα χωρίς να κάνω εγώ τίποτα.
Αλεξία Α.
Κολωνός
Read More
Ύστερα από πολλά παράπονα των συνομιλητών μου ότι δεν με ακούν καλά αποφάσισα να στείλω το IPHONE μου στους ειδικούς να μου πουν τι έχει. Μετά από λίγες ώρες είχα ενημέρωση ότι η συσκευή μου ήταν έτοιμη και το κυριότερο χωρίς χρέωση για την επισκευή γιατί όπως μου είπαν απλά το καθάρισαν.
Δημήτρης Γ.
Πάτρα
Read More
Μου έφτιαξαν το Playstation 4 οικονομικά και χωρίς πολλά πολλά γιατί απλά είναι επαγγελματίες. Τώρα διαβάζει ξανά τα δισκάκια όπως όταν ήταν καινούριο, σίγουρα θα τους ξανά προτιμήσω και θα το πω σε όλους τους γνωστούς μου.
Γιώργος Ο.
Χαλάνδρι
Read More
Στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός στο να στείλω την συσκευή μου κάπου αλλά τελικά άξιζε και δεν το μετανιώνω! Μου έφτιαξαν την σπασμένη οθόνη από το IPHONE 8 άμεσα, γρήγορα και κυρίως σωστά.
Αντώνης Δ.
Πετράλωνα
Read More
Τα λόγια είναι περιττά γι’ αυτό θα πω ότι απλά είναι οι καλύτεροι. Ευγενικοί, φιλικοί και προπαντός επαγγελματίες. Μου άλλαξαν την οθόνη στο σπασμένο μου TABLET όταν οι άλλοι μου έλεγαν να το πετάξω και ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά.
Μαρία Ξ.
Πετρούπολη
Read More
Είχα ένα LAPTOP περίπου 5 ετών, παρουσίασε κάποιες παράξενες γραμμές στην οθόνη και τα εικονίδια ήταν κάπως θολά. Μετά από επικοινωνία με τους τεχνικούς έστειλα το LAPTOP μου και επισκεύασαν την κάρτα γραφικών, έγινε ξανά σαν καινούριο.
Previous
Next

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους που σας διευκολύνει ανάλογα τις ανάγκες σας.
Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας.

Ωράριο λειτουργίας Τηλεφωνικού κέντρου

Καλέστε μας